Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut sair ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut kuvvetli kabil malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal eylemek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygun davranılmalıdır.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar konulevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin Yangın kapısı istanbul ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page